Køretøjer

Egen Friv. Brandværn råder over tre køretøjer. Vi kører til brand, redningsopgaver, færdselsuheld og håndterer mindre oprydningsopgaver.

Autosprøjte EG-MR4

Autosprøjten fik værnet i 2013. Den huser en 6 cylindret dieselmotor der afstedkommer 290 hestekræfter der administreres af automatgear. Autosprøjten medbringer 5000l vand som kan indsættes gennem højttryk-slanger eller fra b-afgang fra pumpen. Det oftest brugte materiel er at finde på autosprøjten. Der er plads til Holdleder + chauffør og 6 røgdykkere.


Tankvogn EG-C4

Tankvognen er en Scania F370 fra 2018, der medbringer 11.000 l vand. Dieselmotoren har 6 cylindre og yder 370 hestekræfter. Tankvognens funktion er at bistå autosprøjten i dens slukningsopgave men anvendes i værnet ofte til oprydningsopgaver med sin forrest monterede spulebom.


Slangetender EG-T4

Slangetenderen er en VW Amarok fra 2012 der med firehjulstræk og 4 cylindre yder 122 hestekræfter. Tenderens opgave er at udlægge slanger over lange afstande og indeholder 525m b-slange der kan kobles til påhængspumpen, for at bringe vand fra branddamme til indsats. Slangetenderen anvendes også som mandskabsvogn.